6-годишното гайдарче Стефан Иванов и Военният университет „Васил Левски“ продължават към финала на “България търси талант“

Pinterest LinkedIn +

Победителите в последния, трети полуфинал в „България търси талант“ са 6-годишното гайдарче Стефан Иванов и Военният университет „Васил Левски“ от гр. Велико Търново.

Малкият Стефан омая зрителите на bTV с майсторско изпълнение на „Родопска китка“ и получи най-висок зрителски вот. Той се класира убедително за грандиозния финал на шоуто, който е следващата неделя, на живо, от 20:00 часа по bTV. Другият финалист са кадетите от Военния университет „Васил Левски“, които се представиха със зашеметяваща екстремна бойна демонстрация на ръкопашен бой. Те си оспорваха мястото с талантливата 13-годишна певица Магдалена Александрова. По регламент в този момент решаваща роля има журито, което подкрепи с 3:1 гласа младите курсанти.

И въпреки че не всички полуфиналисти продължиха напред, все още нищо не е приключило за тях, защото в момента тече играта „Спаси талант“. В нея зрителите могат да гласуват за своя фаворит в рамките на 24 часа след края на неделния епизод. Участникът, който събере най-много гласове в своя подкрепа на www.talant.btv.bg, ще бъде „спасен“ и ще се върне в надпреварата за голямата награда от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“.

Спасеният 12-и финалист ще стъпи директно на сцената на големия финал заедно с 5-мата, спечелили Златен бутон през сезона - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов-Чибо, "Скейтинг Финикс дуо" и "La Campagnia Colonna". Там ще бъдат и финалистите от трите полуфинала: танцовият състав към читалище „Наука – 1901 г.“, гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група „Магия“, балет „Вега“, Стефан Иванов и Военният университет „Васил Левски“.

Грандиозният финал на осмият сезон на „България търси талант“ предстои следващата неделя от 20 ч. по bTV.
Сподели.