Илюзионистът StarBoy AYVON е победителят в "Спаси талант" на шоуто "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

Илюзионистът StarBoy AYVON е големият победител в онлайн играта "Спаси талант", обявена от шоуто "България търси талант". Той получи най-голям брой гласове в рамките на 24 часа и ще стъпи директно на големия финал на шоуто тази неделя на живо от 20:00 ч. по bTV. Илюзионистът, който мечтае за собствено шоу в Лас Вегас, грабна сърцата на зрителите в последния полуфинал с перфектно представено, зрелищно мини шоу с огньове, вериги, чудесни декори и сюжет, красиви асистентки, страхотни танци и костюми.

"Мечтая за сцената на Лас Вегас. Знам, че пътят не е лесен и ще мине през много трудности и лишения, но аз обичам това изкуство и съм готов на всичко, за да стигна до най-престижните сцени в целия свят", споделя 19-годишният шоумен.

Явно пътят му към големите световни сцени и собствено шоу в града на мечтите минава през бляскавата сцена на „България търси талант“. А на нея на финала ще се качат и 5-мата, които спечелиха Златен бутон през сезона  Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов-Чибо, "Скейтинг Финикс дуо" и "La Campagnia Colonna". Там са и 6-мата финалисти от трите полуфинала - танцов състав към читалище „Наука – 1901 г.“ – гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, група „Магия“, балет „Вега“, малкият гайдар Стефан Иванов и Военният университет „Васил Левски“.

Силен старт на грандиозния финал в неделя вечер по bTV ще дадат специалните гости - Homelesz и "Ъпсурт". 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.