50 нюанса Стив Бушеми (Fifty Shades of Grey Parody)

Pinterest LinkedIn +

Истерията около премиерата на филма по еротичния роман на Е.Л. Джеймс е повсеместна и просто няма как да ви е подминала, независимо дали някога дори за момент сте се замисляли да прочетете "50 нюанса сиво", или живеете в алтернативна вселена, в която нито романът, нито филмът с Джейми Дорнан съществуват. Дори случаят да е такъв, шансът да не попаднете поне на някой трейлър, докато сърфирате в мрежата, е минимален. И затова е най-добре да имате подръка някакъв антидот, с който незабавно да елиминирате щетите от облъчването. Като ето този видео монтаж, в който вместо Дорнан в образа на Крисчън Сивия влиза неподражаемият Стив Бушеми. Брилянтно! Гледайте!

Истерията около премиерата на филма по еротичния роман на Е.Л. Джеймс е повсеместна и просто няма как да ви е подминала, независимо дали някога дори за момент сте се замисляли да прочетете "50 нюанса сиво", или живеете в алтернативна вселена, в която нито романът, нито филмът с Джейми Дорнан съществуват.

Дори случаят да е такъв, шансът да не попаднете поне на някой трейлър, докато сърфирате в мрежата, е минимален. И затова е най-добре да имате подръка някакъв антидот, с който незабавно да елиминирате щетите от облъчването. Като ето този видео монтаж, в който вместо Дорнан в образа на Крисчън Сивия влиза неподражаемият Стив Бушеми. Брилянтно! Гледайте!


Сподели.