50 дамски рок групи ще "дефилират" в нощен маратон по ММ

Pinterest LinkedIn +

На 30-ти септември Телевизия ММ ще зарадва музикалните фенове с поредния 6-часов нощен маратон. Актуалното издание е посветено на най-популярните рок дами, а от там и заглавието на тематичното предаване "Women in Rock Night".

"Преди години по Телевизия ММ имаше цял уикенд за жените в рока и той се оказа изключително успешен,  каза за Avtora.com авторът на предаването Васко Катинчаров. Зрителите тогава осезаемо показаха, че този вид музика има доста фенове и в България.

Рок нощите продължават традицията с уикендите, които правихме в ММ, и спазвайки тезата, че трябва да има разнообразие дойде ред и на Women in Rock Night. От друга страна жените са доказали своето място в рок музиката и с годините доказаха, че имат място на тази сцена, редом с мъжете",
допълни Катинчаров

Началото на изданието ще бъде сложено точно в 00:00 ч (неделя с/у понеделник), като в плейлистата на предаването ще се завъртят над 50 различни банди сред които личат имената на Nightwish, The Gathering, Theatre Of Tragedy, Within Temptation, Lacuna Coil, Holy Moses и Guano Apes.

Нощта ще засегне и не толкова комерсиални имена като Walls of Jericho, Arch Enemy, Otep и мн. др.

Сподели.