5 нови сериала, които не трябва да пропускате тази есен

Pinterest LinkedIn +

Тази есен се очакват много нови сериали, които да внесат вълнения и радост в уютните ни дъждовни следобеди. И докато сме сигурни, че голяма част от тях ще останат само с един сезон, няма как да не се надяваме за продължения на поне няколко. Ето нашите пет предложения за хитовите заглавия до края на декември 2015 г.

1. Limitless

Помните ли филма Limitless (Без граници) - Брадли Купър взема хапче, което напълно променя живота му и едва ли не го прави супергерой. Но на наркотици.  

Е, в бизнес ход, който не изненадва абсолютно никой, идеята се пренася на малкия екран. Самият Купър ще участва в пилотния епизод, за да предаде вълшебния хап на друг човек - Брайън (Джек Макдормън). От тук нататък се осланяме на въображението на сценаристите. 

Премиера: 22 септември 2015, CBS

2. Scream Queens

Създателите на American Horror Story (Зловеща семейна история) и Glee (Клуб Веселие) вземат най-добрите качества на двете шоута. Резултатът се очаква да е един от онези сериали, при които гледаш 4 сезона за един уикенд.

Историята ни въвежда в света на сестринските домове на щатските колежи. В едно от тези мини-общества се навършват 20 години от жестоко убийство. И какъв по-добър начин да отпразнуваш годишнината от това да покаже на разглезените студентки какво точно се е случило?

Премиера: 22 септември 2015, FOX

3. The Bastard Executioner  

The Bastard Executioner е дело на Кърт Сътър - "виновникът" за един от най-хитовите сериали днес - Sons of Anarchy (Синове на анархията).

За новата си поредица той се връща в 14-ти век - Европа, време на рицари, войни и много компромиси. Свят, от който главният герой Аш си мисли, че може да избяга. Но в моментът, в който той оставя меча, пред него се изправя най-тежката задача от всички… 

Премиера: 15 септември 2015, FX

4. Supergirl 

За феновете на супергероите, DC Comics продължава своята инвазия на малкия екран - със Supergirl.

Карал Зор-Ел или братовчедката на Superman, известна като Supergirl е поредното попълнение към поредиците Flash (Светкавицата), Arrow (Стрелата), както и към предстоящия Legends of Tomorrow, който обединява няколко от вече утвърдилите се супергерои.

Главната роля в Supergirl е поверена на Мелиса Беноас, която съдейки от пилотния епизод, ще внесе освен вълнуваща нова силна героиня тази есен и добра доза комедия. 

Премиера: 26 октомври 2015, CBS

5. The Grinder

За съжаление на всички фенове на сериала, Parks and Recreation (Паркове и отдих) приключи. Добрата новина е, че всеки от актьорите му е готов да се впусне в нови продукции и една от водещите такива е The Grinder с Роб Лоу.

Актьорът, когото толкова харесвахме в ролята му на Крис Трейгър, продължава напред начело на ситкома The Grinder.

След като 8 сезона героят му е играл водещ адвокат в телевизионен сериал, той смята, че е готов да застане начело на правната практика на брат си. Може и да се окаже, че не е толкова нереалистично в крайна сметка.

Премиера: 29 септември 2015, FOX

Сподели.