5 момента, в които Селена Гомес успя да ни трогне

Pinterest LinkedIn +

През последните няколко години Селена Гомес (Selena Gomez) се превърна от тийн звезда в изпепеляващо сексапилна дама.

Тя се раздели с най-голямата си любов Джъстин Бийбър. Беше заподозряна, че използва наркотици и обвинена, че е загубила перфектната си форма, качвайки няколко килограма.

Селена е изключително чувствителна и не се страхува да го показва. Не са малко и моментите, в които е успявала да ни трогне.

1. Началото на една истинска любов, която би просълзила всички.

Всъщност Селена и Джъстин се запознават няколко години преди да започнат връзката си. По това време мениджърът на Джъстин се среща с майката на певицата. 

"Той е бил до мен толкова дълго време. Прекрасно е да имаш човек до себе си, който да разбира през какво преминаваш", заявява тя пред Дейвид Летерман.

2. Изведнъж всичко приключи.

През 2014 г. Селена изуми публиката на American Music Awards с емоционалното си 
изпълнение на The Heart Wants What it Wants. Парчето, което разплака красавицата, е посветено на раздялата й с Джъстин. Тя завърши песента с думите "Мислех, че ти си единственият".

3. Днес Селена е преодоляла болката. И се чувства прекрасно в кожата си.

По-рано през 2015 г. папараци щракнаха певицата по бански, докато тя се забавляваше на плаж в Пуерто Валярта, Мексико. Фотосите обиколиха света, като мнозина разкритикуваха звездата за фигурата й. 

"За първи път ме наричаха дебела. Беше странно, защото не казваха, че съм развалина или пък че съм достигнала дъното. И всичко това защото нося бански? Всъщност той може би ми е малко малък, но не ме интересува", коментира тя пред Елън Дедженеръс. 

4. Признанието.

23-годишната певица изгря на корицата на списание Billboard. За октомврийското му издание разкри, че е болна от лупус. Това е автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган в човешкото тяло. Селена е пазела и друга тайна – подложила се е на химиотерапия, заради която е решила да се оттегли от сцената.

"Можех да получа сърдечен удар", откровена е Селена. "Исках да го изкрещя на всички, които гадаеха защо съм си взела почивка. Изолирах се, докато не се почувствам уверена и комфортно."


5. Новият член в семейството.

Родителите на Селена се развеждат, когато тя е на пет. А майка й Манди я ражда едва 
16-годишна. Въпреки семейните проблеми, Селена е силно привързана към втория си баща. Тя е изключително щастлива, че вече е кака на малката Грейси, след като майка й преживя аборт няколко години по-рано.

"Мама, Брайън и аз сме толкова благодарни за добрите ви пожелания. Моята сестричка се роди на 12 юни. Толкова ви обичам", пише във Facebook Селена през 2013 г.

Сподели.