4smarts Selfie Stick – не бъди пръчка на снимките си

Pinterest LinkedIn +

"Селфи" безспорно е явлението на десетилетието. Всеки ден повечето от нас документират къде се намират, какво правят, как го правят и така нататък. Въпросът "защо го правят" често остава без отговор, но да не издребняваме.

Разбира се, в повечето случаи е по-добре да имаш фото партньор, който да направи снимката от по-добър ъгъл, отколкото да протягаш ръце, търсейки най-добрия ракурс. Но и тук селфито безцеремонно се намесва – защо единият от вас да е извън кадър, когато в снимката лесно можете да се поберете всички? Само още малко… протегнете ръка…

…и се надявайте да не си изпуснете телефона от много кекерчене, че ремонтите струват скъпо. За предпазването на мобилни устройства от нежеланите ефекти на гравитацията сме ви споменавали преди, така че сега ще обърнем внимание на друго – така и така правите селфита, поне ги правете по-лесно.

Неразделен аксесоар за всеки селфи ентусиаст е селфи пръчката – безспорно глупаво име, но какво да се прави. Ако ви притеснява, наричайте я "монопод", за да звучите по-научно. Та, ако си търсите нещо такова, не търсете повече – представяме ви 4smarts Universal Bluetooth Selfie Stick (цена 39 лв., намалена от 49 лв.).

Този стик тежи малко над 100 гр. и може да се разгъва до внушителните 88 см. Снимките се правят с бутон в основата на дръжката, така че не е нужно да задавате таймери на камерата или нещо такова. Също така не се нуждаете от допълнителен софтуер, но за сметка на това устройството е с вградена батерия, така че от време на време ще трябва да го зареждате през кабел.

По същество няма кой знае какво да се каже за една пръчка. Здрава е, лека е, и е пръчеста – всичко, което ви трябва за постигането на основната й задача. Правете си селфита на воля, но не се оливайте – ако Instagram трябва да купят цял нов сървър само за вашите снимки, може би леко сте прекалили.

Купи 4smarts Universal Bluetooth Selfie Stick ТУК

Сподели.