400 лв. за концерта на Лепа Брена в Банско

Pinterest LinkedIn +

Лепа Брена беше посрещната с пищна заря, преди концерта си в комплекс "Флоримонт" в Банско. Билет за шоуто на звездата, плюс нощувка и закуска в хотела, се предлагаше на пакетната цена от 400 лв.

В рамките на участието си, мегазвездата на сръбската музика изпълни както нови песни от актуалния си албум "Uđi slobodno", така и най-големите си хитове през годините.

Освен новите парчета, Лепа Брена представи и новия си оркестър "Милиграм".


Лепа Брена. Снимка: Иван Василев


Въпреки че сръбската легенда пя повече от два часа пред 500-те фена, дошли в зимния курорт Банско специално заради нея, звездата беше извикана и три пъти на бис.

Участие в спектакъла взеха и танцов ансамбъл "Българе", а подгряваща певица беше Андреа. Цялото шоу продължи над 6 часа.


Андреа. Снимка: Иван Василев

Това беше втората сценична изява на певицата у нас. През април месец 2008 г. Лепа Брена гостува в столичното заведение "Най-клуб", където стойността на куверта достигна 500 лв.

Сръбската звезда и организаторът на гостуванията й Петър Лашов планират през лятото концерт за широката публика. Мегаспектакълът ще се проведе през юни на Национален стадион "Васил Левски", а за децата в неравностойно положение са предвидени безплатни билети.

Сподели.