Силует и Сърмата Хари се включват в концерта на The Pomorians

Pinterest LinkedIn +

Група Силует ще вземе участие в концерта на The Pomorians на 26-ти януари в столичния клуб "Строежа". Специален гост на събитието ще бъде и фронтменът на Шкода - Сърмата Хари.

Музикалната формация The Pomorians - проект на фронтмена на Артерия - Янко Бреков и първия китарист на групата - Красимир Керкинов, ще пристигне у нас за общо три концертни участия.

Преди да се качат на сцената на "Строежа", музикантите ще свирят в пловдивския клуб "Петното" на 24-ти януари, а ден по-късно ще гостуват в клуб "Jam" в Стара Загора.

The Pomorians пристигат от Холандия заедно с Николай Хубенов от Артерия и барабанистът на Пиромания - Васил Вутев. Освен авторски композиции на The Pomorians, разширената формация е приготвила и песни на Artery и Jaya The Cat.

Електронни билети за концерта на The Pomorians в клуб "Строежа" могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, търговската мрежа на М-тел, както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.