30+ от най-откачените модели сутиени, които сте виждали

Pinterest LinkedIn +


Когато една жена си избира сутиен, тя поставя на първо място няколко водещи критерия, най-важният от които е той да й бъде по мярка (размерите, които се взимат предвид, са гръдната обиколка непосредствено под гърдите, обема на чашките и посоката, в която са ориентирани въображаемите им върхове). Материята, цветът и излъчването (строго, практично, секси или откровено еротично) също са ключови параметри, както и потенциалният повод за показването му пред трети лица.

В случай че се каните да купите сутиен на приятелката си, би трябвало да се съобразите с предпочитанията й, свързани с гореспоменатите аспекти, както и, разбира се, със собствените си вкусове и фантазии, така че при вида на въпросното бельо да се изпълните с… ентусиазъм.

Колкото и да обикаляте бутиците за луксозно бельо обаче (а ние горещо ви съветваме да търсите такъв подарък само в подобни магазини), едва ли ще се натъкнете на модели, които да имат нещо общо с тези, които ще откриете в тази галерия. Колко жалко, нали?!

Madonna и Кейти Пери, която е неин достоен наследник на този фронт, дават достатъчно материал за цяла самостоятелна галерия, докато тук сме застъпили само някои от най-култовите модели сутиени, носени от двете американски поп звезди, наред с откровено шантави и фетишистки уникати, които биха могли да ви разсмеят. Или пък възбудят…?!

Сподели.