Madonna – топлес за списание Interview (Снимки 18+)

Pinterest LinkedIn +

За своите 56 години Madonna изглежда невероятно и това е очевидно. Но дали не греши с поредната си разкрепостена фотосесия?

Певицата е на корицата на декемврийския брой на списание Interview. В интервюто, поместено в изданието, тя говори свободно за наркотиците, кариерата си и смъртта.

"Ако се напушиш, влизаш в матрицата – така му казвам аз. Хората използват наркотиците, за да се приближат до Бог. Те ти създават една илюзия, докато те убиват. Те те унищожават. Пробвала съм всичко. След като се друсах, пиех тонове вода, за да ги изкарам от организма си. Бях обсебена от идеята да пречистя тялото си."


"Ние сме в света на илюзията и предлагаме възможност на публиката да мечтае. Не искаш тя да надникне зад завесите. Тренирала съм това, докато се занимавах с танци – независимо колко те боли, трябва да излъчваш спокойствие. Трябва да създадеш илюзията. Това е част от твоята работа."


"Обсебена съм от смъртта и от идеята, че не знаеш кога тя ще те сполети. Всеки трябва да живее пълноценно. Това е движещата сила. Докато растях, смъртта беше важна част от моя живот. Ходила съм на доста погребения."


Сподели.