2Pac отново ще разбуди духовете с лайв албум

Pinterest LinkedIn +

2Pac Shakur никога няма да бъде запомнен като “просто поредния рапър”. Неговият глас, начин на живот, музика и поезия са събрали енергията, търсенията и страстта на цяло едно поколение. Той е един от най-истинските рапъри, на който феновете вярваха.


Днес 8 години след неговата смърт, светът все още е завладян от чара на този изпълнител и, по някакъв начин, все още развълнуван, защото той означава толкова много за едно цяло поколение. Всичко, което знаем е, че той ни трогва, шокира и по никакъв начин не ни оставя равнодушни. Думите му винаги ще бъдат живи. Времето не изличава спомена за него. Още можем да чуем гласа му, резониращ чрез песните му, брилянтните му рими, които мнозина с опитаха да имитират впоследствие.

Парчетата от този диск, повечето записани през 1996, годината на неговата смърт, ни връщат към неговото настояще. На тези концерти, 2Pac е много емоционален, презареден с енергия, почти до безумство. Можете да усетите енергията и електричеството изпълващи онези зали, през онези нощи. Можете да усетите страстта, болката и яростта на 2Pac, неговата сила. Можете да си го представите кръстосващ сцената, тотално погълнат от музиката си и тълпата пред него. Можете да го видите загубен в своята собствена реалност.

Това е 2Pac и начина, по който трябва да бъде запомнен: трептящ, жизнен, пълен с огън, безстрашен и свободен.
TRACK LISTING
1. Live Medley (3:05)
2. Intro (:13)
3. Ambitionz Az A Ridah (2:49)
4. So Many Tears (1:28)
5. Troublesome (3:05)
6. Hit Em Up (4:16)
7. Tattoo Tears (2:26)
8. Heartz of Men (3:07)
9. All About You (3:43)
10. Never Call You B*** Again (2:26)
11. How Do You Want It (8:02)
12. 2 Of Amerikaz Most Wanted (6:07)
13. California Love (5:34)

Инфо: Virginia Records
Сподели.