2015/03/28: Часът на Земята (Earth Hour 2015 Official Video)

Pinterest LinkedIn +

През 2015 година Часът на Земята (Earth Hour) ще бъде на 28 март, точно в 20:30 часа местно време. Начинът, по който можете да заявите своята съпричастност към инициативата и да увлечете колкото може повече последователи, е да споделите това видео с хаштаг #YourPower и най-вече чрез личен пример и реална ангажираност с проблемите, касаещи опазването на околната среда и климатичните промени.

През 2015 година Часът на Земята (Earth Hour) ще бъде на 28 март, точно в 20:30 часа местно време. Начинът, по който можете да заявите своята съпричастност към инициативата и да увлечете колкото може повече последователи, е да споделите това видео с хаштаг #YourPower, официалния й сайт и най-вече чрез личен пример и реална ангажираност с проблемите, касаещи опазването на околната среда и климатичните промени.

Защото всичко е в нашите ръце и през XXI век е крайно време да проумеем колко безсмислено е да воюваме както помежду си, така и с природата.

#YourPower!


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.