160 експоната, 27 премиери и много дамски сексапил на "Sofia Motor Show 2009"

Pinterest LinkedIn +

С призива "Ще оцелеем и ще се върнем по-силни отвсякога" стартира 19-то международно издание на "София Мотор Шоу". Тази година изложението е включено в престижния календар на Световната асоциация на автомобилните производители.

Председателят на СВАБ, която заедно с "Експо Тийм" организира събитието, Стоян Желев,  пък бе категоричен, че въпреки, че финансовата криза се е усетила сериозно и на световния автопазар, това няма да попречи на истинските ценители.  Той подчерта, че сега клиентите ще могат да се сдобият с мечтания автомобил почти на половин цена в сравнение с миналите две-три години.


Aтракцията KTM X-Bow - поглед от кокпита...

Иначе "София Мотор Шоу" ще продължи до 21 юни, а ценителите на високите скорости ще могат да се насладят и на комбинация от най-новите модели с  дамски сексапил. Премиерните автомобили, които са точно 27 на брой, са представени от не по-малко лъскави манекенки, привличащи допълнително внимание от посетителите в "София Експо Център".

С най-много премиери се отчита френският гигант Рено - цели 5, сред които спортната версия RS на Клио и новата Рено Лагуна Купе. Следват 4 от страна на Тoyota, като сред тях се отличава новата Verso.


Новият Seat Exeo върви в комплект с трио секси полицайки, гарантиращи, че няма да имате проблем със закона дори и при превишена скорост...

Впечатляващи са и двете премиери на Mercedes Benz - Е 250 и E 350 CDI. Сериозна атракция се очертава да бъдат и двата нови модела на Lexus - IS 250 Cabriolet и Lexus RX 450. Безспорен хит на изложението пък е експозицията "Top Gear Shell Collection", сред които се отличава класиката КТМ X Bow, наподобяваща до голяма степен култовия батмобил от кинохитовете за човека прилеп.

Иначе общият брой на изложените експонати на "София Мотор Шоу" е общо 160, като впечатление прави отсъствието на 17 водещи марки сред които "Audi", "Ford", "Jaguar", "Nissan" и др.


"Автомобил на 2009 година" Opel Insignia, осветен в цялото му достойнство...

Сподели.