138 кандидати остават в надпреварата за Survivor

Pinterest LinkedIn +

В рамките на три дни, между 8 и 10 юли се проведе третия, предпоследен етап от кастинга за участие в първия български сезон на риалити шоуто Survivor. 138 кандидати се явиха на прослушанията.

Комисията  провеждаше кратък разговор с всеки поотделно в рамките на 10-15 мин. Интервютата се провеждаха в специално студио в БТВ.

Основният въпрос, на който трябваше да отговорят всички, беше какъв е мотивът им за участие и биха ли издържали на трудните природни условия, които ги очакват.

Освен въпросите, кандидатите трябваше да се справят и с няколко кратки психологически теста, които беше подготвил психологът на Сървайвър. Между 138-те кандидати имаше хора от всички възрасти между 18 и 55 години. Мъжете и жените бяха почти равен брой.

Между тях имаше студенти, военни, лекари, адвокати, модели и манекени, спортисти и пенсионери. Някои от участниците пристигнаха специално от чужбина.

Най-често използваната дума в разговорите беше „предизвикателство”. Това беше основният мотив, който кандидатите излагаха пред комисията.

Друг довод за участие беше желанието на кандидатите да докажат на себе си, че могат да се справят в необичайна среда, да проверят физическите и психическите си способности.

В момента екипът на Сървайвър обсъжда кой да продължи напред. Само 40 човека ще останат до финалния етап, който ще се състои от физически и медицински тестове, за да се изберат окончателно 16-те участника, които да заминат за Карибите.

Сподели.