Остават броени часове до Exit Fest 06. Goldie се присъединява в последния момент

Pinterest LinkedIn +

Точно в 19:30 ч. българско време първите концерти и партита от програмата на тазгодишното издание на международния музикален фестивал Exit ще разтърсят местността около Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия.

Миналата година над 150 000 души посетиха събитието като тази година се очаква броят им да е още по-голям. Онези, които изберат живописната крайдунавска дестинация за свой дом и крепост за следващите четири дни, ще имат възможността да чуят световноизвестни артисти като The Cardigans, Franz Ferdinand, The Cult, Dizzee Rascal, Morrissey, HIM, Billy Idol, Pet Shop Boys, Scissor Sisters, Madball, Max Cavalera & Danny Lilker, стотици диджеи от цял свят, множество местни артисти, както и единствената българска група на Exit '06 - Awake.

Ден преди началото на фестивала, последният ден на който съвпада с финала на Световното първенство по футбол (финалите за първо и 3-то и 4-то място ще бъдат предавани на 30 огромни видеостени, пръснати на цялата фестивална площ), беше добавено още едно голямо име. Топ дръмендбейс диджеят, продуцент, актьор и бивш "зъботехник" Goldie, поданик на кралица Елизабет II, ще пуска на 7 юли от 4 през нощта българско време, точно 22 дни преди да ощастливи хилядите си български фенове и на наша територия (вж. тук).

Към момента с известни пропуски и неточности, пълната програма на отделните сцени на Exit може да бъде видяна Тук. Както е известно, група Awake ще забие не на Hip-Hop Stage, а на FAM Future Shock Stage.

За онези, които все още са в България, все още не е късно - на място могат да бъдат закупени еднодневни пропуски във всеки от фестивалните дни.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.