11 милиона гледания изстреляха Кристиан Костов на върха в Китай (видео)

Pinterest LinkedIn +

Младият български изпълнител Кристиан Костов постигна голям успех в Китай след участието си в местното музикално предаване "Singer 2019". Въпреки че отпадна от надпреварата след шест изпълнения, той се оказа най-слушаният изпълнител според класацията на най-голямата китайска стрийминг платформа QQMusic, след като само за ден над 11 милиона меломани изслушаха последното му изпълнение в риалити шоуто.

"Щастлив съм, че имах късмет да се срещна с толкова много удивителни хора тук в Китай. Това не е краят, а ново начало! Научих толкова много, че се чувствам като победител! Сега имам време да правя музика за всички вас и не мога да бъда по-щастлив от това. Вместо да говоря за себе си, искам да благодаря на всеки един от участниците в "Singer". Вие виждате само нас, певците, но всъщност има голям екип, който работи 24/7, за да сте сигурни, че ще бъдете доволни от всеки отделен епизод!", написа Кристиан във Фейсбук.

Китайските му фенове обаче ще могат да го видят още следващия епизод на "Singer 2019", когато ще изпълни хита на Ед Шийрън "I See Fire", а на 29 март той ще се завърне отново в китайския ефир в специален епизод, даващ право на всички отпаднали към момента да се завърнат на финала и да се борят за четвъртото място.

Вижте изпълнението на китайски език, с което изпълнителят на "Beautiful Mess" спечели сърцата на милиони китайци:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.