Кристиан Костов с нов сингъл

Pinterest LinkedIn +

Преди броени дни излезе новият сингъл на Кристиан Костов "Get it", който е част от мини албум с четири записа. Албумът ще получи международно разпространение и с него ще стартира международната кариера на младия певец.

Кристиан, който завоюва за България престижното второ място на конкурса "Евровизия" през 2017 г., е започнал сам да пише всичките си песни в съавторство с брат си Даниел. "Get it" е нещо като изповед – парчето разказва личната история на Крис за това как самотата и липсата на истинска емоционална връзка между хората го карат постоянно да се лута и да търси своето място в света.

"Такава музика ме вълнува в момента. Тя е любима на много млади хора навсякъде по света. Надявам се песента да се хареса и на българската публика" – казва Крис за "Get it".

Песента ще стане близка и на онези, които имат куража да застанат лице в лице с провала и въпреки това да останат верни на себе си. Жанрът на песента е микс между модерен поп, R'n'B и деликатна симбиоза от ърбън хип-хоп и вдъхновени от азиатско звучене елементи.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.