Британската звезда Джеймс Артър с нов сингъл

Pinterest LinkedIn +

Състоя се световната радио и онлайн премиера на новия сингъл на британския артист и композитор Джеймс Артър. Сингълът се казва "Empty Space" и е наличен във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.

Песента, в която гласът и китарата са основни герои, е посветена на голямата любов и раздялата с нея. Текстът е издържан в запазения стил на Джеймс Артър – прям и честен, който отразява болката и чувствата от загубата. 

"Empty Space" е за всеки, който някога е обичал дълбоко и истински и е изгубил тази любов. За борбата да запълниш празнотата след това. За житейския момент, в който разбираш, че единствено този специален човек за теб може да изпълни празното пространство", споделя изпълнителят.

Последните две години бяха забележителни за кариерата на Джеймс Артър. През септември 2016 година той издаде сингъла "Say You Won’t Let Go", с който се завърна на световната музикална сцена след известна творческа пауза. Той беше номер 1 в британската класация за сингли в продължение на 3 седмици и стигна до върха на радиочарта в САЩ. През октомври същата година излезе и вторият му студиен албум "Back From The Edge", който дебютира в премиерната седмица на първо място в класацията на Великобритания за продажба на албуми и в рамките на 3 месеца се сдоби с мутиплатинен статус на продажби. Музикантът беше номиниран за две награди "Брит", както и за Американските музикални награди в категорията "Най-добър нов артист".

През 2017 година Джеймс Артър беше част от северноамериканското арена турне на бандата "One Republic" с 42 концерта и реализира национално арена турне във Великобритания с 11 концерта, като билетите за тях бяха напълно разпродадени.

В кариерата си до момента изпълнителят има над 24 милиона продадени албума по целия свят. Сингълът "Naked" се превърна в един от хитовете на 2017 година със смайващите 100 милиона стрийминга, а видеото е с над 128 милиона гледания.


Сподели.