10 щури идеи за коледен подарък в последната минута

Pinterest LinkedIn +

Днес е Коледа! Честит празник на всички, които си падат по тези неща. Ние, както виждате, седим и работим. Но да се върнем към вас – канени сте на парти или пък семейна вечеря днес, а съвсем сте забравили подарък? Не му мислете повече – имаме всичко необходимо:

Aquatina (цена 9 лв.)


Купи Aquatina ТУК

За всеки е ясно, че трябва да се пият повече течности (макар през празничния сезон това да означава по-скоро алкохол, по принцип имаме предвид вода). Но често забравяме да го правим, или все нямаме бутилка около себе си. Aquatina може да реши този проблем – това е сгъваема бутилка, която побира до половин литър, а когато не ви трябва, можете да я свиете до една трета от първоначалния й размер. След празниците отново ще трябва да се върнем във фитнеса, за да се отървем от придобитите излишни килца, така че тази бутилка е една отлична придобивка.

Incipio Prompt (цена 79 лв.)

Incipio Prompt

Купи Incipio Prompt ТУК

Тази джаджа има една функция и тя е доста елементарна – да ви уведомява, когато получите мейл, съобщение, обаждане или каквато и да било друга нотификация на мобилния си телефон. Само по себе си това не е кой знае какво, смартфоните така и така ви уведомяват за тези неща. Но интересното в случая е оформлението – устройството е с интересна форма, а при уведомление свети в десет приятни цвята. Отлична украса за дома или офиса, така че никога да не пропуснете нещо важно.

Incipio 3in1 Essential kit (цена 39 лв.)

Incipio 3in1 Essential kit

Купи Incipio 3in1 Essential kit ТУК

Ако някой ваш близък наскоро се е сдобил със седеминчов таблет, значи този комплект наистина ще му е полезен. Състои се от три части – елегантен калъф, който да предпазва устройството; стилус, за да не се цапа екранът; и слушалки, така че да се изолирате напълно от външния свят.

Skross Travel Adapter World USB (цена 59 лв.)

Skross Travel Adapter World USB

Купи Skross Travel Adapter World USB ТУК

Перфектната придобивка за всеки, който обича да пътува по света. Всеизвестно е, че няма някоя тъпотия, за която чужденците вече да не са се сетили, пример за което са щепселите за връзка с електрическата мрежа. В зависимост от това къде попаднете, ще забележите най-разнородни решения, които могат да ви оставят на тъмно, ако нямате правилния адаптер. С предложения по-горе модел това вече не е проблем – той елегантно може да се превърне във всякакъв вид, като един малък Трансформър.

A-Solar Gloves (цена 19 лв.)

A-Solar Gloves

Купи A-Solar Gloves ТУК

Един от минусите на сензорните екрани е, че не могат да се използват с ръкавици. Причината, доколкото ни е известно, не е технологична – смартфоните и таблетите просто обичат близостта на човешкия допир и отказват да работят, ако не ги галите през определен период. Така или иначе, има начин да заобиколите този проблем в студените зимни месеци, и това са ръкавиците за работа с тъчскрийн. Тези са направени от синтетична материя и ще ви позволят да пускате статуси във Facebook по всяко време, без да излагате деликатните си пръсти на студа.

Ubooly (цена 69 лв.)

Ubooly

Купи Ubooly ТУК

Не е съвсем лесно да се опише какво точно е Ubooly. Общо взето, това е плюшена играчка, в която можете да пъхнете смартфон, след което тя почти оживява! Не започва да се движи или нещо подобно – просто телефонът е нейният "мозък", а на дисплея му се появява лице. Така забавната плюшка може да започне да си общува с детето ви – да му разказва истории, да му показва различни игри и т.н. Основното на практика е приложението, което трябва да инсталирате на телефона, пухкавата част е просто любопитен калъф. Ако ви се намира някой стар смартфон, който вече не ползвате, това е отличен начин да му намерите нова работа.

MiPow Power Bank Powertube (цена 49 лв.)

MiPow Power Bank Powertube

Купи MiPow Power Bank Powertube ТУК

Всеки би имал полза от допълнителна външна батерия. И въпреки че при тези устройства външният вид не е от особено значение, добре е, когато и визията е приятна. Точно такъв е случаят с Powertube – стилна батерия с елегантно прибиращи се кабелчета, така че нищо да не стърчи. Капацитетът й е 2600 mAh и може да зарежда всякакви видове смартфони и други дребни джаджи.

Flexible Desktop Holder (цена 39 лв.)

Flexible Desktop Holder

Купи Flexible Desktop Holder ТУК

Понякога просто не искате да държите телефона си в ръце – било то за да гледате видеоклипче по-удобно или за да проверявате някаква информация на екрана, докато работите на компютъра си. В такива случаи тази удобна поставка може да ви бъде от полза – тя се закача за бюро или друга плоска повърхност с щипка, а смартфонът се поставя в края на дълга 70 см гъвкава връзка. Тази връзка може да бъде завъртяна в каквато си поискате поза, така че да можете да разположите устройството в най-удобната за вашите нужди позиция.

Amethyst White Ninja (цена 149 лв.)

Amethyst White Ninja

Купи Amethyst White Ninja ТУК

Тази док станция ще ви спечели както с кристалночистия си звук, така и с външния си вид – не я бъркайте с прасенце, това е опасна бяла нинджа! Просто поставете в нея своя iPhone или iPod и се наслаждавайте на музиката. Звукът се намалява или усилва чрез тъч технология, вместо с копче. Цялата система се състои от четири спийкъра и един субуфер – това си е цяла армия. Но все пак не забравяйте – само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа.

Star Wars Yoda In-Ear Headphones (цена 19 лв.)

Star Wars Yoda In-Ear Headphones

Купи Star Wars Yoda In-Ear Headphones ТУК

Ни повече, ни по-малко, това са слушалки с формата на лицето на учителя Йода. Официален лицензиран Star Wars продукт, тези тапи са перфектен подарък за всеки фен на междузвездната сага. Особено като се има предвид, че се задават още филми от поредицата, Йода-слушалките са още по-актуални. Единственият им минус е, че нямат микрофон и няма да можете да отговаряте на обаждания, говорейки като дребния джедай.

Сподели.