10-часов музикален маратон на ReelFeel Spring Edition с две сцени и външна чил аут зона

Pinterest LinkedIn +

На 23 май 2014 г. в студио "Орфей" в София ще се състои пролетното парти на ReelFeel. Организаторите подготвят своето най-мащабно събитие с две отделни сцени и специално обособена външна чил аут зона.

Музикалната програма ще бъде разделена в три зали – The Orb Room, The Line Room и Outdoor Smoke Box. В продължение на десет часа помещенията ще бъдат озвучени от хедлайнерите на ReelFeel Spring Edition - Mount Kimbie (на снимката), Who Made Who и DJ Krush, както и от осем от най-интересните български селектори и диджеи.

1000Names, Tekniq, Emil Doesn't Drive, Rawland, Aki Vanderley, DJ Ihou, Garo и Bosha ще ни разходят из дебрите на хип-хопа, електро, итало и спейс диско стиловете, хаус, техно, геридж и какво ли още не.

Преживяването ще бъде допълнено от прожекцията на документалния филм PressPausePlay, с която ReelFeel и Phormatik Visual Lab продължават съвместната си работа по ReelFeel Cinema.

Входът до всички сцени, както и до прожекцията на филма PressPausePlay ще бъде само с един билет, който може да бъде закупен от мрежата на Eventim на цена от 45 лева. Приятните изненади не приключват до тук - под мотото "Сподели с приятел" Bushmills подарява на всеки меломан, закупил билет до деня на събитието, втори безплатен за ReelFeel Spring Edition.

Така при закупуване на билет от 20 до 23 май 2014 г. от централния офис на Eventim в София, на улица "Граф Игнатиев" 22, или от Билетен център на НДК, всеки ще получи втори като подарък. При покупка на билет от останалите обекти в мрежата на Eventim безплатният такъв ще бъде получен на входа на събитието.

"Сподели с приятел" важи и за всички, които вече са закупили билети до 20 май 2014 г. За тях има допълнителен бонус - те получават автоматично пропуск за следващото парти на Bushmills и ReelFeel през есента.

Билетите преди ReelFeel Spring Edition са на цена от 45 лева, на входа - 50 лева, а промоцията "плащаш един, получаваш втори безплатен" важи и в самия ден на събитието. Пълна програма на ReelFeel Spring Edition ТУК

Сподели.