Силен БГ съпорт и документално кино в програмата на ReelFeel Spring Edition

Pinterest LinkedIn +

Остават само две седмици до пролетното издание на ReelFeel, което ще се проведе на 23 май 2014 г. в помещенията на студио "Орфей" в София.

Освен богата музикална програма от български и чуждестранни артисти в няколко различни зали, организаторите подготвят и второто издание на ReelFeel Cinema съвместно с Phormatik Visual Lab.

Всички фенове на документалното кино ще имат възможност да гледат на голям екран в едно от помещенията на студио "Орфей" документалния филм PressPausePlay, който акцентира върху дигиталните технологии и как те се отразяват на творческия процес на съвременния творец.

В него участват редица артисти и музиканти като Moby, Hot Chip, Brenda Walker, журналисти от Pitchfork, Rolling Stone и много други продуценти, режисьори и писатели. Достъпът до прожекцията е напълно безплатен за всеки, закупил билети за събитието.

Музикалната програма на ReelFeel Spring Edition ще бъде разделена в две зали и отделна външна сцена. Освен обявените хедлайнери на събитието - Mount Kimbie, WhoMadeWho и DJ Krush (на снимката) - вече са ясни и имената на българските артисти, които ще вземат участие в партито на 23 май в студио "Орфей".

Те са представители на различни музикални течения и култури, които обаче са достатъчно интересни, за да се съберат на едно място - Rаwland, Tekniq, 1000names, Emil Doesn't Drive & Aki Vanderley, Garo & Bosha.

Достъпът до всички зали и сцени на ReelFeel Spring Edition, както и до прожекцията на документалния филм PressPausePlay, ще бъде само с един пропуск, чиято цена е 45 лева. Билети се разпространяват в мрежата на Eventim.

Сподели.