Звезди от LOVE.NET и "Кецове" ще са водещи на новото реалити шоу Star Machine реалити

Pinterest LinkedIn +

Звездата от хитовият български филм LOVE.NET Лидия Инджова и колегата й от "Кецове" Иво Аръков ще са водещи на първото актьорско шоу у нас - Star Machine. Амбициозното реалити стартира по TV7 на 4 декември, като за участие успяха да се преборят общо 15 души в основния отбор и още 9 резерви, които могат да заместят някой от тях.

Между тях е и ученик в 12 клас, който заради страстта си към актьорската професия и вярата, че Star Machine е шансът на живота му, ще завърши учебната година като частен ученик.

Продуцентът на Star Machine Биляна Траянова допусна до светлината на прожекторите и 16-годишната Теодора, дъщеря на популярния български певец Тодор Трайчев.

Иначе водещите са добре познати в широката общественост. Иво Аръков се доказа на сцената в скандалната театрална постановка "Козата или коя е Силвия", като още в началото на кариерата си получи комплименти за играта си от великия драматург Едуард Олби, присъствал в София за премиерата на спектакъла, режисиран от Явор Гърдев в Народния театър.

В нея Иво партнира на Михаил Билалов, Бойка Велкова и Юлиян Вергов. По-късно пък Валери Йорданов го покани да снима в друг нашумял БГ филм - "Кецове".

От своя страна Лидия Инджова, която натрупа слава във филмите Love.net и "Стъклената река", е сред най-активните млади звезди на българска сцена. Ученичката на Стефан Данаилов стартира сред най-големите в Народния театър - в "Крал Лир" с великия Наум Шопов и в "Лека нощ, Патриция". Тя се изявява с успех и във Военния театър – в пиеси като "Завещанието на целомъдрения женкар", "Както ви харесва", "Откат", "Чайка", "След дъжда", "Да отвориш рана" и др.

Иначе самото шоу, Star Machine, ще се завърти в ефира на ТV7 на 4 декември. Избраникът на журито на първото риалити шоу за актьорски таланти ще получи двугодишна стипендия във Филмовата академия на Ню Йорк и ще замине за студията в Лос Анджелис, където ще мине по стъпките на знаменитостите от "Кинг Конг", "Психо", "Война на световете", "Джурасик парк", "Дракула", хитовия сериал "Отчаяни съпруги", с преподаватели като Стивън Спилбърг, Глен Клоуз, Кевин Спейси, Сюзън Сарандън, Тим Робинс, сър Бен Кингсли, Анди Гарсия.  

Сподели.