Звездата от "Games of Thrones" Питър Динклидж стана баща за втори път?

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Питър Динклидж и съпругата му Ерика Шмид имат второ дете. Според изданието "Us Weekly" то вероятно се е родило още през септември, но до момента новината не е потвърдена официално от родителите.

Семейството е известно с това, че въпреки славата успява да запази голяма част от личния си живот в пълна тайна. 48-годишният Динклидж и 42-годишната му жена имат и 5-годишна дъщеря, чието име все още не е известно. Преди време се появи информация, че тя е кръстена със странното име Зелиг на героиня от "Игра на тронове", но актьорът отрече това в интервю "Guardian" през 2015 г., когато лаконично обясни: "Тя не се казва Зелиг. Но е забавно, че точно така пише в "Уикипедия".

Всъщност новината за раждането на второто дете на двойката е потвърдена, макар и неофициално, от очевидци, които са забелязали Питър и Ерика на концерт през септември, на който те са били с новороденото.

"Ако се чудите какъв е полът, името или точната дата на раждане на бебето, заповядайте в отбора на чудещите се" − пишат в сайта Simplemost.com.

Иначе Питър Динклидж никога не е криел, че държи много на неприкосновеността на личния си живот. "Много е трудно, когато излезеш с детето си, да усещаш как всички постоянно те шпионират. Вече не остана нищо лично, особено за по-младите" − споделя звездата пред Guardian.


❤️

A post shared by Peter Dinklage (@peterdinklage) on

Сподели.