"Голи и уплашени" Питър Динклидж и Лесли Джоунс пребориха страха в скеч на SNL

Pinterest LinkedIn +

Може би Питър Динклидж е един от най-обичаните образи в сериала на HBO Game of Thrones, но определено колежката му Лесли Джоунс, която се изявява като част от актьорския състав на Saturday Night Live, беше истинската звезда в скеч на комедийното шоу. Лесли и Питър, който влезе в ролята на водещ, пародираха известния проект на Discovery – Naked and Afraid (Голи и уплашени). Те останаха без дрехи, борейки се срещу страха си сам-сами в дивата природа с единствената цел да оцелеят. Пригответе се да се почувствате странно неловко, когато тя се опитва да опипа Питър и го нарича с името на най-известния му герой – Тирион Ланистър.

Може би Питър Динклидж е един от най-обичаните образи в сериала на HBO Game of Thrones, но определено колежката му Лесли Джоунс, която се изявява като част от актьорския състав на Saturday Night Live, беше истинската звезда в скеч на комедийното шоу.

Лесли и Питър, който влезе в ролята на водещ, пародираха известния проект на Discovery – Naked and Afraid (Голи и уплашени). Те останаха без дрехи, борейки се срещу страха си сам-сами в дивата природа с единствената цел да оцелеят. Пригответе се да се почувствате странно неловко, когато тя се опитва да опипа Питър и го нарича с името на най-известния му герой – Тирион Ланистър.


Сподели.