Звезда от "50 нюанса сиво" инвестира в секс играчки

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и модел Дакота Джонсън е решила да инвестира в секс играчки, съобщава "Vodue".

Звездата от "50 нюанса сиво" стана творчески директор и инвеститор в компанията "Maude", известна с производството на секс играчки и на органични презервативи.

"Смятам, че сексуалното удовлетворение е едно от основните човешки права. Сексът по взаимно желание и интимното удоволствие е вид грижа за себе си. Всеки човек трябва да има достъп до качествени стоки за сексуално удоволствие, независимо от неговия пол, възраст или ориентация" - твърди актрисата.

Тя добавя, че обществото най-после е променило отношението си към тази тема. Според нея сексът е най-интимното общуване между двама души и към него трябва да се пристъпва без срам и осъждане.

31-годишната Дакота Джонсън е най-известна с ролята ни на Анастейша Стил от филма "50 нюанса сиво" и двете му продължения. Тя обаче се е снимала в над 30 други игрални ленти и сериали, сред които "Социалната мрежа", "Тежки времена в хотел "Ел Роял", "Черната меса" и др.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.