Зрителите избират водещи в осемчасов риалити-кастинг по Фен ТВ

Pinterest LinkedIn +

На 27.11., от 13.00 часа, за пръв път в българския тв-ефир, Фен ТВ ще проведе осемчасов реалити-кастинг за водещи. Представянето на всеки един от кандидатите за лица на музикалната медия ще се излъчи в реално време, носейки всички рискове на живото предаване със себе си.

Поводът: след отбелязването на първата си годишнината Фен ТВ е на път да се превърне от музикален канал в музикална телевизия, чрез старта на няколко предавания.

Досега, кастингът се проведе на двe нива, като на първото се явиха над 250 души, а след селекцията на екипа на Фен ТВ до следващо ниво бяха допуснати едва около 30. На финалният трети кръг ще се явят 16 души.

Дебютът пред камера на кандидатите сюрпризираха с присъствието си Джина Стоева, Теодора, Дарко и DJ T-Fresh. Те бяха специални гости по избор на всяка една от потенциалните тв-звезди. “

На 27.11., събота, 16-те финалиста ще се представят абсолютно на живо в третото ниво на кастинга. Те ще имат 30 минути ефирно време, в които ще представят няколко клипа, музикални новини, своят специален гост и, разбира се, себе си. Програмата на Фен ТВ ще излезе от познатите до момента рамки с оглед на музикалните предпочитания на кандидат-водещите. Моментът на изненадата ще бъде сто процентов, защото специалният гост в студиото за всеки от кандидат-водещите ще бъде забулен в мистерия, до часът на обявяването му в ефир.

Специално за зрителите на Фен ТВ ще има отворена телефонна линия, чрез която те ще могат да комуникират със своя избраник на живо, в ефир. Зрителският вот, който ще промени живота на няколко човека, може да се осъществява и чрез sms или на e-mail [email protected].

В седмицата от 28.11. до 5.12., включително, Фен ТВ ще завърти мини филмчета с най-доброто от представянето на всеки един от 16-те кандидата за слава.

“Фен ТВ е телевизия За и правена От ФЕНОВЕ – логично е те да определят и изберат нейните лица!” – заявяват от екипа на младата медия.
Сподели.