Zombie Cow обявиха The Swindle - steampunk киберкрими а-ла Deus Ex среща Sonic the Hedgehog

Pinterest LinkedIn +

Производителят на инди хитовете Ben There, Dan That! и Time Gentlemen, Please! – британското студио Size Five Games, известно до неотдавна като Zombie Cow, обяви следващия си проект - "steampunk киберкрими лудорията" The Swindle, в която "Deus Ex среща Sonic the Hedgehog".

The Swindle ще надене на ръцете на героя на играчите чифт супер технологични ръкавици, с които след ъпгрейд ще може да упражнява най-различни допълнителни умения, включително телекинеза. "И, да, ще можете да стреляте, групирайки пръстите във формата на пистолет", допълва създателят на играта и шеф на Zombie Cow – Дан Маршал.

Дългоръкият бандит, в когото ще се превъплътят играещите The Swindle, ще бъде поощряван да върши всякакъв род престъпления – влизане с взлом, хакерски атаки, залагане на експлозиви, грабежи и убийства, разбира се, подскачайки, тичайки, катерейки се по стълби и пр. по платформите, делящи го от набелязаната цел.

Кога точно ще се появи играта, изградена върху "традиционната платформена механика от ерата на Megadrive", на този етап не е ясно, както и дали ще има и Xbox 360 версия, или ще е PC- ексклузивна.  

От Size Five Games твърдят, че този път ще "устоят на импулса да включат женски полови органи в геймплея", визирайки причината, поради която последна им игра - платформеният шутър Privates, така и не излезе за Xbox 360.

The Swindle ще надене на ръцете на героя на играчите чифт супер технологични ръкавици, с които след ъпгрейд ще може да упражнява най-различни допълнителни умения, включително телекинеза. "И, да, ще можете да стреляте, групирайки пръстите в формата на пистолет", допълва създателят на играта и шеф на Zombie Cow – Дан Маршал. Дългоръкият бандит, в който ще се превъплътят играещите The Swindle, ще бъде поощряван да върши всякакъв род престъпления – влизане с взлом, хакерски атаки, залагане на експлозиви, грабеж и др. Кога точно ще се появи играта, изградена върху "традиционната платформена механика от ерата на Megadrive", на този етап не е ясно, както и дали ще има и Xbox 360 версия, или ще е PC- ексклузивна.  От Size Five Games твърдят, че този път ще "устоят на импулса да включат женски полови органи в геймплея", визирайки причината, поради която последна им игра - платформеният шутър Privates, така и не излезе за Xbox 360.

Сподели.