Две нови карти за хитовия шутър Section 8: Prejudice идват с ново DLC

Pinterest LinkedIn +

Пакет с две нови мултиплеър карти вече е на разположение на играещите шутъра от първо лице на TimeGate Studios Section 8: Prejudice, издаден единствено като дигитален даунлоуд в края на април (за Xbox 360) и началото на май (за PC), две години след появата на оригиналната игра.

Добавката е озаглавена Overdrive DLC и може да бъде закупена от Games for Windows Marketplace и Xbox Live Arcade срещу 320 Microsoft Points ($3.99), самата игра се продава срещу $15. Първата карта е наречена Abaddon и е ситуирана насред магмените кратери на Абадон, а втората, Sky Dock, ще изпрати играчите насред замръзналата тундра – във военна база с космическа площадка.

И двете карти могат да бъдат играни във всички онлайн и офлайн режими на Prejudice. Мултиплеър режимите, с които излезе играта, са два - Conquest и Swarm. Първият се играе отборно и е с капацитет от 32-ма играчи, а вторият е кооперативен и е с ограничение на играчите до четирима. Заедно, те отбраняват определен Control Point от атакуващите AI единици и имат ограничение във времето от 15 минути.

В средата на миналия месец TimeGate Studios добавиха и трети TvT режим, Assault, чиято цел е завладяването на всички чужди Control Points за колкото се може по-кратко време. Assault излезе безплатно като бонус за извършени 10 млн. in-game убийства.

Сподели.