Зловещи серийни убийци, неподвластни на времето в новия сериал "Алкатраз" - от създателите на Lost (Промо)

Pinterest LinkedIn +

Когато преди броени дни, на 16 януари пилотният епизод на "Алкатраз" (Alcatraz) стартира в мрежата на FOX, вниманието ни бе привлечено от две неща. На първо място това е името на най-известния и ужасяващ затвор в историята на Америка и второ - зад сериала стоят добре познатият ни Джей Джей Ейбрамс (J.J.Abrams), като изпълнителен продуцент и Елизабет Сарноф като сценарист.

Ако все още не се досещате, именно това са хората, които създадоха и култа около може би най-популярната sci-fi сага в последните години - "Изгубени" (Lost). И тъй като манията по Lost очевидно все още има своите жертви, то в каста на "Алкатраз" откриваме и Джордж Гарсия (George Garcia) – същият този възпълничък, симпатичен актьор, който вече свързваме най-вече с персонажа на Хърли (Хюго) от сериала.

Партнират му младата и не особено известна Сара Джоунс и вече почти легендарния в Холивуд Сам Нийл (Sam Neil), който в последните години започна да се изявява все по-усилено на малкия екран, за сметка на пълнометражните продукции.

Алкатраз (Alcatraz)

Сюжетно, криминалната драма със sci-fi елементи се съсредоточава около мистериозното изчезване на група затворници от Алкатраз през 1960 година, които се озовават в наши дни на същата възраст и с не по-малко зловещи помисли, а горепосоченото трио има за задача да ги спре.  

За момента от FOX са обявили точно 12 епизода на първия сезон, ако рейтингът на шоуто е достатъчно висок, то вероятно ще станем свидетели и на втори. Предлагаме ви промо трейлър и кадри от сериала, с които евентуално да разберете дали пък това няма да е и вашето вечерно ТВ предложение. 


Сподели.