Зловещи призраци подгониха Даниел Радклиф в хоръра The Woman in Black (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Броени седмици след появата на първите кадри от хорър трилъра The Woman in Black в мрежата, на бял свят се появи и официалният teaser трейлър към филма, хвърлящ малко повече светлина върху това какво ни очаква.

Над продукцията на CBS Films работи режисьорът Джеймс Уоткинс (James Watkins), за когото това е едва втора пълнометражна лента след Eden Lake от 2008 г. (също в хорър жанра), а безспорната звезда в каста е британецът Даниел Радклиф (Daniel Radcliffe), който дълго време ще трябва да ни убеждава, че може да създаде и по-внушителен персонаж от Хари Потър (Harry Potter).

Тук той е в ролята на млад адвокат, пристигащ в малко село в английската провинция, за да уреди документите на свой наскоро починал клиент. Пренебрегвайки слуховете за духа на мъртва жена, която търси отмъщение, той се нанася в зловеща запустяла къща, без да подозира какво точно го очаква.

Както вероятно вече сте се досетили, става дума за екранизация на класиката на Сюзън Хил - "Жената в черно" (The Woman in Black), като адаптацията този път е дело на Джейн Голдман. Компания на Радклиф в актьорския състав правят имена, познати най-вече от британското кино - Киърън Хиндс (Ciaran Hinds), Джанет Мактиър (Janet McTeer), Шон Дули (Shaun Dooley) и др. Официално, филмът тръгва по екраните в началото на февруари 2012 година,а дотогава - кадри и официален teaser трейлър. 


Сподели.