Златка Димитрова: Чувствам се пълноценна жена!

Pinterest LinkedIn +

Носителката на титлата Miss Playmate 2009 Златка Димитрова в интервю пред Avtora.com за развитието на личния й живот след участието във Vip Brother 2012, славата, ангажиментите и още...

Avtora.com: Какво се случва около Вас след участието Ви във Vip Brother 2012?

Златка Димитрова: Ами, само хубави неща, както и очаквах. Имам ангажименти и съм доволна от това, че хората гледат на мен от друг ъгъл.

.: Доколкото ни е известно, вече живеете с половинката Ви Миро. Как се стигна до това решение и как Ви се отразява съвместното съжителство?


Златка Димитрова:
Това решение мен самата ме изненада, не съм го очаквала. Чувствам се много добре, пълноценна жена! Грижи за дома и за мъжа : )))

.: Планирате ли скоро сватба и/или деца?

Златка Димитрова: Скоро не, всичко ще се случи лека-полека, живот и здраве, не бързаме за никъде!

.: Разкажете ни как минава един Ваш ден...

Златка Димитрова: Зависи от ангажиментите, които имам - срещи 1-2... домакинство, с приятелки, но много рядко излизам по заведения и кафенета. Времето не си го губя излишно, спортувам.

.: Сама ли поддържате фен страницата си във Facebook? На какво залагате в общуването с вашите почитатели? Какво искате да знаят те за вас? Бихте ли организирала среща на живо с някои от най-активните и големите Ви фенове?

Златка Димитрова: Получавам толкова много писма дали това съм аз, дали аз отговарям и поствам, коментирам. Да, това съм аз! Сама я поддържам, с много голямо изключение, като когато бях в Къщата, ако пътувам някъде.

Винаги отделям време за феновете си, офф, т. е. приятели, аз не мога да се възприема като популярна личност, може би самочувствието ми е доста ниско :)) хихихих. А много бих искала да организирам среща, но може би малко по-нататък:)

.: Преди победата Ви в конкурса Miss Playmate 2009 вярвахте ли, че ще изберат точно Вас? Имате ли амбициите да продължите да печелите титли и ако да – какви?

Златка Димитрова: Преди да стана Miss Playmate никога не ми е минавала през главата мисълта, че един ден България ще знае за мен. Разбира се, че една титла променя всичко в живота ти, стига да си амбициозен и да използваш титлата правилно!

.: Споменавайки Miss Playmate – имате ли отношение към тазгодишния конкурс? Одобрявате ли победителката или имахте друга фаворитка? В обществото се шири нагласата, че тези конкурси са манипулирани – как ще коментирате това?

Златка Димитрова: Ами, да ви кажа, не следя конкурса... с времето нещо се е променило и не ми харесват много, но участничките тази година бяха на ниво... победителката е също много секси! :)))

.: Направихте страхотна фотосесия за календар малко преди да влезете във Vip Brother. Кога ще видим безупречното Ви тяло отново голо на страниците на мъжко списание?

Златка Димитрова: О, гола не знам дали ще се снимам! Просто амбициите ми към друга професия няма да ми го позволят! :)) Всичко с времето си!

.: Преди време името Ви се спрягаше във връзка с порнокаталог на Missaphrodite2012.com, където се появиха над 100 ваши снимки. Вие пояснихте, че не сте се снимали за този сайт, а за белгийско списание и конкурс тип Playboy. Имате ли все още амбиции да пробиете извън България?

Златка Димитрова: Да, къде ли не се спрягаше и какво ли не се написа, без доказателства и основа. Това ми създаде известен дискомфорт в отношенията с любимия и медиите, но всичко е наред сега! Всяко чудо за 3 дни.

.: Вероятно често Ви спират на улицата – какво Ви казват обикновените хора? Ласкае ли Ви това внимание или вече сте изморена от него?

Златка Димитрова: О, чувам много добри думи и похвали, прегръщат ме, поздравяват ме, много се радвам, и то ме спират хора от всякаква възраст.

.:  В Къщата на Vip Brother 2012 не правихте секс (освен ако не сте успели да измамите всички камери, следящи всяко Ваше движение). Това ли е най-дългият период, в който не сте правили секс?

Златка Димитрова: О, не, имах и по-дълъг период, но това е твърде лично, за да го споделям!

.: Слушате много музика, включително рок, ако се съди по страницата Ви във Facebook. Коя банда бихте искали да дойде за концерт в България? Кой ще е следващият концерт, на който ще отидете? Bon Jovi? Роджър Уотърс?

Златка Димитрова: Foreigner.

.: Ивайла Бакалова се пробва в промоутърския бранш – Вас привлича ли Ви идеята за нещо подобно или телевизията е най-мечтаната сцена за изява от Вас?

Златка Димитрова: Tелевизията! Не я сменям за нищо на света!!!:)

Сподели.