"Здрач" обра наградите на MTV, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър със страстна целувка (Видео)

Pinterest LinkedIn +

За пореден път вамп сагата "Здрач" (The Twilight Saga) се оказа големият фаворит на зрителите на MTV. Третото продължение на фентъзи поредицата - "Затъмнение" (Eclipse) грабна цели 5 отличия в тазгодишното издание на филмовите награди на престижния музикален канал, проведени в "Гибсън Амфитеатър" в Холивуд.

Манията по върколаци и вампири спечели в категориите за най-добър филм, най- добра битка, най-добра целувка, най-добър актьор и най-добра актриса, съответно за редовите титуляри - Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и Кристен Стюарт (Kristen Stewart).

За разлика от предходните години обаче, при обявяването им за победители за най-добра целувка, любимата двойка на тийнейджърите в Америка предложи далеч по-атрактивен момент на феновете, вместо да размени публично нежности.

Докато всички очакваха Роб да награби екранната си (и не само) партньорка , британецът предпочете да го стори с... другия си колега от "Здрач" Тайлър Лаутнър (Taylor Lautner), лепвайки му страстна целувка пред овациите на препълнената зала.

Сред другите печеливши в лотарията на MTV пък се оказаха Хлоу Моритц, оценена с "пробив на годината" за Kick-Ass, Рийз Уидърспуун с Generation Award (награда на поколението), Том Фелтън, определен за "злодей на годината" за изпълнението си в "Хари Потър и Даровете на смъртта I", Джъстин Бийбър, който през миналата година направи дебюта си в киното с биографичния Never Say Never и др.


Сподели.