"Здрач 3": Интимна сцена между Едуард и Бела в мрежата

Pinterest LinkedIn +

Te толкова се обичат! Така бихме определили случващото се между Едуард и Бела в първия клип от новата част на хитовата поредица "Здрач" (The Twilight Saga), който изтече в мрежата.

Видеото, което от часове се разпространява и в DVD и Blu-ray формат, показва интимна сцена между главните герои, чиято любовна история очевидно ще е на преден план и в The Twilight Saga: Eclipse.

Ролите очаквано са поверени на новия секссимвол на Холивуд - Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и Кристен Стюарт (Kristen Stewart), чиято  взаимна страст отскоро вече е реалност не само на големия екран, но и в живота.

Режисьор на Eclipse е Дейвид Слейд (David Slade), който е третото поредно име, работещо над поредицата след Катрин Хардуик и Крис Вайц. Сюжетната линия ни представя дилемата на Бела, която е принудена да избира между любовта си между Едуард и приятелството с Джейкъб.

Кое ще надделее, ще стане ясно на 30 юни, за когато е обявена официалната премиера в традиционните и в IMAX киносалоните. Все още обаче чакаме датата за появата на третата част от сагата у нас...

Виж снимки, постери и teaser trailer на филма >>
Tоп 10 на най-секси вампирите в киното >>
Вампирите в модата през погледа на Стивън Клайн >>

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.