15 Декември 2018, 13:10

Защо Кристен Стюарт не участва в "Ловецът: Ледената война"?

Google+ Pinterest LinkedIn +

Ако по някаква случайност сте се объркали да отидете да гледате The Huntsman: Winter's War (Ловецът: Ледената война) на кино, може и да сте забелязали, че Снежанка (около която се върти хронологически предният филм от поредицата) не благоволява да се появи дори за едно камео.

От ново интервю с Кристен Стюарт, която изигра бойната принцеса с абаносовата коса и алените устни, става ясно, че дори и в някакъв момент да е имала желанието да участва във филма, в крайна сметка е решила да не се забърква в продукцията.

По думите на актрисата тя все пак е прегледала някои сценарии, които са й били предложени, но "никой от тях не беше добър. Никой от тях не заслужаваше зелена светлина". Все пак Стюарт вече преживя една Twilight (Здрач) фаза и вероятно не й трябва още лош PR. 

Тя допълва, че e имала среща с представители на студиото, за да обсъдят в каква посока може да продължи поредицата, но изглежда Крис Хемсуърт е харесал идеите повече от нея. 

"Сега си мисля... Благодаря на Господ (за решението си)"

Преценката й явно е трезва, защото филмът се оказва едно от най-слабите блокбъстърски заглавия на годината, което донесе на Universal десетки милиони загуба, отписвайки възможността за евентуална трета част от франчайза.


Сподели.