Запознайте се с китайката с най-сексапилното дупе, от което обаче се срамува (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Титлата "Най-сексапилното дупе в Китай" е в ръцете на младата Джао Киан.

Освен слава отличието ѝ носи и парична награда от 5000 йени, равняващи се на около 730 щатски долара. 19-годишната Джао, която от няколко години изпитва силен интерес към тренировките във фитнеса, се е съревновавала с 50 претендентки, а 7-членно жури я определя за първенец в конкурса.

Джао се определя като срамежлива и хвърля вината за участието си в надпреварата на своите приятели, които не спирали да хвалят формите ѝ. Джао тежи 60 килограма, работи почасово като личен треньор, в същото време е и популярен влогър в страната си.

"Доволна съм от резултатите ми. Ще продължавам да тренирам, независимо колко трудно ще става. В тази сфера искам да се развивам."


Фигурата на Джао обаче ѝ носи и неприятни моменти. Тя се оплаква от непрестанното внимание на околните, които не спират да заглеждат задните ѝ части. Затова тя се разделя с впитите дънки, късите поли и гащета и възприема като основна част от гардероба си по-обемните дрехи, които да крият дупето ѝ.

Китайката се вдъхновява от реалити звездата Ким Кардашиян, за която смята, че притежава перфектните пропорции. Независимо от консервативното общество, в което израства и се развива, Джао е подкрепяна от семейството си.


Сподели.