Започват полуфиналите на "България търси талант"

Pinterest LinkedIn +

На 9 април от 21:00 часа bTV ще излъчи най-шеметния епизод от втори сезон на шоуто "България търси талант". В него главни действащи лица са моделиери, колега на Дейвид Копърфилд, фолклорни танцови и певчески ансамбли и дуети, както и участници от първото издание на "България търси талант" . Това са и едни от последните таланти, които атакуват сцената на шоуто, защото следващият етап са полуфиналите, които започват на 17 април от 20:00 часа.

Първият участник ще представи нещо, което до този момент липсва във втория сезон на шоуто – мода. 22-годишният Деян от Бяла Черква прави рокли от хартия и найлон, а за модели използва ... своите братовчедки.

Деян дава началото на поредица от номера, сред които са театрална трупа "Мим Арт", която е съставена от хора, с увреден слух, танцов ансамбъл "Чудесия" от Пазарджик, група Abada Capoeira, както и 25-годишният Димитър, който в миналия сезон стигна до полуфинал със своя танц.

Зрителите ще могат да видят и Сава Стоянов, на когото Маги в първи сезон каза, че номерът му е "най-гадното нещо", което е виждал. За финал, познатият като победител от "Танцувай с мен" Метин Енимехмедов, ще атакува и "България търси талант".

Сподели.