Започва "Великолепната шесторка", удря конкурентното "Bailando - сцена на мечтите"

Pinterest LinkedIn +

Два дни, след като в ефира на Нова телевизия стартира "Bailando - сцена на мечтите", от bTV отвръщат с конкурентното благотворително предаване "Великолепната шесторка".

Пилотният епизод от втория сезон на шоуто започва в 20:00 часа на 22 септември, като водеща отново ще бъде Ани Салич. Музикален директор е Ачо Заберски, а режисьор - Магърдич Халваджиян.

Според регламента на "Великолепната шесторка", 12 звезди ще пеят безвъзмездно, за да помогнат на над 100 малчугани от дома за деца без родителски грижи в Шумен да намерят семейство.

Певците и известните личности репетират отделно едни от други, за да не научат до последно с кого ще си партнират в продължение на 3 месеца. Нито един от професионалните изпълнители не е заявил претенции към бъдещия си партньор в шоуто, но всички вече са нетърпеливи да се запознаят с останалите шестима участници и да изберат своята дуетна половинка.

Освен с 12-те участници, в стартовия брой на "Великолепната шесторка" зрителите ще се запознаят подробно с проекта "Семейство за всяко дете!", който ще бъде реализиран с набраните средства от кампанията.

Сподели.