Организират конкурс за създатели на настолни игри в рамките на Sofia Game Night

Pinterest LinkedIn +

За първи път в рамките на събитието Sofia Game Night ще се проведе конкурс за създателите на настолни игри, подкрепен от The Stars Group. Конкурсът Show Your Creation се организира от клуб за настолни игри "Трите Трола" и Sofia Board Game Weekend. Целта му е да насърчи въображението, креативността и смелостта да създаваме и да вдъхваме живот на идеите си. Победителите ще си тръгнат със специална награда, както и с подкрепа от професионалисти от различни сектори за доразработване на своя проект.

Жури от подбрани професионалисти с опит в сферата ще оценява идеите по предварително зададени критерии, които ще бъдат изпратени на одобрените кандидати. При решението си на кого да връчи голямата награда журито ще вземе под внимание както самия продукт, така и готовността на участниците да реализират пазарно своите идеи. Вторият и третият проект в класацията на журито ще получат подкрепа и менторство от няколко бизнес консултации в рамките на годината, за да доразвият проектите си.

Записването става на office@the3trolls.com до 29 октомври 2019 г.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.