Започнаха снимките на Captain America: The Winter Soldier с Крис Еванс

Pinterest LinkedIn +

Marvel официално обяви, че снимките на Captain America: The Winter Soldier най-после са започнали с Крис Еванс (Chris Evans) в главната роля.

В съобщението си за медиите студиото разкрива, че действието във филма започва след края на The Avengers (Отмъстителите) и се фокусира върху особеностите на модерния свят, с които се сблъсква Стив Роджърс.

Сюжетът на продължението ще проследи съюзяването на Капитан Америка с Черната вдовица, в чиято роля отново ще се превъплъти Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), а двамата ще се изправят срещу нов, обвит в мистерия враг.

От Marvel разкриват още, че феновете ще бъдат свидетели и на много ретроспективни кадри, връщащи Роджърс във Втората световна война.

Румънският актьор Себастиан Стан (Sebastian Stan) отново ще влезе в ролята на дясната ръка на Капитан Америка – Бъки Барнс, а феновете на Хейли Атуел (Hayley Atwell) отново ще я видят като Пеги Картър.

Световната премиера на филма е на 4 април 2014 г., а в актьорския състав участват още Коби Смълдърс (Cobie Smulders), Робърт Редфорд (Robert Redford), Самюел Джексън (Samuel Jackson), Емили Ванкамп (Emily VanCamp), Антъни Маки (Antony Mackie) и др.

Сподели.