Запалена фенка посрещна Marcus Miller на летището

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестният композитор и мултиинструменталист Маркъс Милър (Marcus Miller) пристигна вчера (17 май) на летището в София, съобщават организаторите от Джаз ФМ радио.

Първата му среща с българската публика предстои тази вечер в зала 1 на НДК от 19:30 ч., като концертът му ще бъде в рамките на фестивала София джаз пик.

При слизането си от самолета Маркъс Милър е бил посрещнат от своя запалена почитателка, която успяла да пробие охраната и да се хвърли на врата на басиста, след което засвидетелствала уважението си към него с няколко целувки. Девойката е била облечена с тениска с образа на Милър и заявила, че за нея това е една дългоочаквана среща.

Самият музикант, който беше видимо изморен при пристигането си, сподели, че очаква с вълнение предстоящия концерт и допълни, че е най-много писма и поздравления е получил именно от българските си фенове.

Електронни билети за концерта на цени от 30 до 60 лв. могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.