Забравете за Skype! Оказахме се връзкари с Google - шефът влюбен в българка

Pinterest LinkedIn +

Skype може и да отписа България като част от Европа , но пък за сметка на това се оказа, че имаме реална възможност да наваксаме с най-популярната интернет търсачка Google.

Skype може и да отписа България като част от Европа, но пък за сметка на това се оказа, че имаме реална възможност да наваксаме с най-популярната интернет търсачка Google.

Оказа се, че creative директорът на гиганта Джи Лий (Ji Lee) е хлътнал до уши в родна хубавица. Това е и основната причина 39-годишният специалист напоследък да прекарва много повече време у нас, отколкото в родината си.

Пред PRO.BG той призна, че се е запознал с момичето по време на филмовия фестивал в Балчик "В двореца", където е бил поканен за жури. Именно там ситуацията се задълбочила и малко след това българката му гостувала и в Ню Йорк.

"Нямам какво повече да кажа, освен че сме влюбени и искаме да сме заедно. За мен това не е забавление или нещо мимолетно, а вярвам, че важи и за нея", разкри усмихнат до уши Лий. Той добави, че и през следващата година ще прекарва значително време у нас, а скоро ще представи новата си възлюбена и на близките си.

Лий работи в Google вече повече от 10 години, като за този период е успял да се превърне в едно от най-сериозните имена, стоящи зад популярната търсачка.

За финал ще споменем, че тъй като българската култура продължава да бъде сериозно средство за възпитаване на различни ценности дори и сред чужденците, Лий вече не харесва толкова Ню Йорк.

Защо ли?! "Ами там просто не можеш да намериш място, на което да се забавляваш, както в чалга клубовете, които имате в София"…

Сподели.