Skype отписа България като част от Европа

Pinterest LinkedIn +

Изключително тенденциозно отношение към българските си потребители демонстрира ръководството на популярната програма за комуникация Skype.

От началото на този месец те няма да могат да се възползват от услугата "Неограничена Европа”, тъй като България просто не фигурира в списъка от държави, които се предлагат в нея.

За незапознатите, това е услуга, която предлага неограничени телефонни разговори до почти всички страни в Европа. Почти, защото освен нас, и северната ни съседка Румъния също не фигурира сред 28-те посочени страни.

На запитване защо не могат да се осъществяват разговори с България, от екипа на програмата отговориха, че от 1 октомври, след преразглеждане страната ни е била премахната от списъка.

Именно това е основната причина всички желаещи да се възползват от "Неограничена Европа” и да се свържат с потребители на родна територия, да получават съобщение, че се нуждаят от кредити.

На въпросa обаче дали България и Румъния не са част на Стария континент, за да се стигне до подобна ситуация, отговор така и не последва.

Сподели.