Забравете Памела Андерсън! Кели Рорбах слага червения бански в Baywatch (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Кели Рорбах е актрисата, която ще влезе в ролята на Си Джей в новия филм Baywatch (Спасители на плажа).

Вероятно всеки, който чете това, си спомня с умиление за полюшващия се нагоре-надолу талант (таланти по-скоро) на Памела Андерсън, която през 90-те постигна огромен успех именно с ролята си на Си Джей.

"Няма как да се получи. Пожелавам им успех...", беше скептичният коментар на бившата спасителка за новия филм с участието на Дуейн Джонсън и Зак Ефрън. 

Проблемът е, че Пам е вече на преклонна възраст за такива изяви и Дуейн Джонсън имаше нужда от нова красавица, която да спасява клетите удавници в новия му филм.

Кели Рорбах е сравнително неизвестна актриса, каквато беше и Андерсън, когато проби в Холивуд през 1992 г. Снимала се е най-вече епизодични роли в няколко сериала.

"Тя е умна, силна и забавна!", казва за новото попълнение в каста актьорът, който представи Рорбах с три клипа в Instagram.

Доста е спорно дали Baywatch ще издържи теста на времето. Да, едно време беше забавен и лек сериал. Както Джоуи и Чандлър от "Приятели" отбелязаха: "В това се крие брилянтността на шоуто. Винаги трябва да бягат. През цялото време."

Днес обаче създателите на филма ще трябва да се постараят много, много повече, за да привлекат както старите фенове, които вероятно отдавна са забравили някога любимата поредица, така и да спечелят нови. Защото, нека си го кажем, родените след 1995 г. вероятно дори не са чували за "Спасители на плажа".

В динамичния телевизионен свят днес всеки филм или сериал "остарява" за 2-3 години. Именно затова Дуейн Джонсън трябва да е наясно дали иска да създаде филм, на който зрителите да хапнат пуканки само веднъж в киното, или да го правят и след 10 години пред компютрите, пред телевизорите и пред все още неизобретените екрани от бъдещето.


A video posted by therock (@therock) on

Сподели.