За първи път Зейнеб Маджурова ще говори за мъжа до себе си в "Търси се"

Pinterest LinkedIn +

Зейнеб Маджурова, която отскоро има собствена рубрика в предаването "Тази сутрин" по bTV, ще е специален гост в новото издание на "Търси се".

Блондинката застава пред очарователните Меги и Нели навръх рождения си ден (13 февруари – когато е направен записът), за да сподели неразказвани досега истории за най-близките до сърцето й хора. За първи път тя говори открито за любовта си с известния бизнесмен Стоян Балевски, с когото са заедно повече от 9 години и имат дъщеря: "Той внася баланс в нашето семейство, аз съм доста по-темпераментна" - признава Маджурова.

Първата изненада за телевизионерката са семейните им приятели Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Те я описват като лек за общуване човек, отговорна майка и истинска дама.

Самата Зейнеб ще разкрие как я е променило майчинството, след като в живота й се появява малката Мириам. "Аз съм от жените, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам изцяло на детето си и когато усетих, че искам вече да работя, първият човек, на когото звъннах, беше Андрей", споделя Зейнеб.

За първи път зрителите ще се запознаят и с майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще разкаже за детството, тийнейджърските години и порастването на дъщеря си. Най-трудно за нея като майка е било времето, когато Зейнеб заминава за София. "В същото време това е и периодът, в който станахме много близки", споделя Севинч.

Меги и Нели ще изненадат красавицата и с присъствието и на нейната свекърва – Мими Балевска, за която Зейнеб е като дъщеря.

Не липсва и момент, в който приятелите на телевизионната водеща ще я предизвикат да направи забавни неща в студиото на "Търси се". Зрителите ще чуят как Зейнеб пее любимата си песен на турски език. Ако сте любопитни да видите всичко това, гледайте предаването тази неделя (20.02.) от 12:30 по bTV.

Припомняме, че Зейнеб е известна на широката публика като участничка в първия сезон на риалитито "Big Brother" в България, където тя влезе като резерва. Шоуто стартира на 18 октомври 2004 г., наградата в размер на 200 000 лева беше спечелена от Здравко Василев. По-късно тя работи в предаването "На кафе" по "Нова телевизия", а отскоро - и в bTV.

Сподели.