За 1 милион долара се продава салфетка със сълзите (и още нещо) на футболиста Лионел Меси

Pinterest LinkedIn +

Хартиената салфетка, напоена със сълзите на футболистът Лионел Меси, се продава за 1 милион долара. Съобщението за продажбата на скъпоценния артикул се появи на платформата Mercado Libre.

Става въпрос за салфетката, с която Меси изтри насълзените си очи по време на прощалната пресконференция на 8 август по повод напускането му на "Барселона". Тогава нападателят на националния отбор на Аржентина се разплака, а съпругата му Антонела Рокуцо му подаде салфетка за еднократна употреба, с която той избърса сълзите си.

В обявата за продажба на безбожно скъпата салфетка анонимният продавач обяснява, че освен сълзи, продуктът съдържа и назална слуз от играча. Търговецът е готов да го изпрати салфетката на евентуалния купувач до всяка точка по света.

Новината, че Меси напуска "Барселона", беше оповестена на 5 август. Аржентинецът не успя да подпише нов договор с клуба поради финансовите проблеми на "синия гранат", както и заради правилата на испанската Ла Лига. Нападателят е възпитаник на клуба и играе за "Барселона" от 2003 г.

Сподели.