You and I V2.0: Lady Gaga като Yuyi - готическа морска сирена с пищна гръд (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Две седмици след рилийза на официалния видеоклип към четвъртия сингъл от албума Born This Way – You and I, Lady Gaga влезе пълнокръвно в образа на Джо Калдероне за шоуто по връчването на тазгодишните видео музикални награди на MTV, което откри с четириминутен монолог, последван от пърформанс на парчето в компанията на китариста на Queen - Браян Мей (Brian May), който участва и в студийния запис.

Дребничкият, но излъчващ тестостерон и аз-съм-лошо-момче-чар Калдероне, увековечен в художествения дизайн на сингъла и корицата на септемврийския Vogue Hommes Japan, обаче, не е единственото алтър его на Lady Gaga, представено за първи път във видеото на You and I.

За да накара другия си Аз да ревнува, 25-годишната поп звезда пусна нова версия на клипа към парчето, посветена изцяло на Yuyi - морска сирена със зловещи хриле на лицето, раменете и шията си, пищна гръд, облечена в люспи с цвета на кожата й, и лъскава чисто черна опашка, която живее във вана, пълна с мръсна вода.

Озаглавен Haus Of Ü ft. Yüyi, клипът е с три пъти по-кратко времетраене от оригиналното видео, чийто режисьор е хореографката на Gaga, Laurieann Gibson, и бе публикуван от нейния стилист – Никола Формичети, който влиза в кадър в 22-тата секунда от него.

Той съдържа кадри-зад-сцената от мейкинга на You and I, в които изпълнителката отново пуши ненаситно – порок, който демонстрира и Джо Калдероне, танцува своя рибешки танц, седнала в режисьорския стол, или бива пренасяна от гримьорната до снимачната площадка.


Сподели.