X-Men: Days of Future Past стартира мащабна рекламна кампания (Видео)

Pinterest LinkedIn +

X-Men: Days of Future Past е един от най-важните филми за Fox за следващите няколко години и студиото определено осъзнава това, тъй като стартира мащабна рекламна кампания в подкрепа на продукцията.

Макар че trask-industries.com беше пуснат още по време на Comic-Con: San Diego 2013, едва сега той започва да се запълва с интересни за феновете факти.

Освен кадри от филма и реклама, представяща огромната корпорация Trask Industries, на страницата може да бъде прочетена още информация за създателя на компанията - Боливар Траск (в ролята е Питър Динклидж), както и за създаването на т. нар. проект Sentinel.

Историята в X-Men: Days of Future Past ще се развива около обединяването на силите на мутантите за спасяване на бъдещето им, застрашено именно от Trask Industries.

Режисьор на продукцията е Брайън Сингър (Bryan Singer), който, за щастие на всички фенове, ще събере актьорите от X-Men: First Class (Х-Мен: Първа вълна) с тези от първата трилогия за X-Men, завършила с The Last Stand (Последният сблъсък).

Световната премиера на X-Men: Days of Future Past e на 23 май 2014 г.Сподели.