World of Warcraft: Legion (Teaser Trailer & Feature Overview)

Pinterest LinkedIn +

Жанр: MMORPG Разработва: Blizzard Entertainment Издава: Blizzard Entertainment Платформи: Microsoft Windows, Mac OS Дата на издаване: TBA

На 6 август 2015 година Blizzard обяви шестия експанжън на World of Warcraft - Legion. Разширението ще добави към света на масовата онлайн мултиплеър игра цял нов континент - Broken Isles, намиращ се в сърцето на Азерот. Отдавна забравени земи, обитавани някога от цивилизация на Нощни елфи, която е била унищожена. С инвазията на Burning Legion, надминаваща по мащаби тази от War of the Ancients, от тази цивилизация са останали само кости, а мястото се е превърнало в гигантско гробище.

Подобно на всички предходни експанжъни, Legion ще вдигне тавана на развитие с още нива - от 100 на 110. Експанжънът въвежда също нов героичен клас - Demon Hunter, нова благородническа система (Honor System), ключовите за един цял нов сегмент от играта Class Order Halls, където играчите ще могат да видоизменят своите артефакти и да увличат като последователи Champion (подобно на последователите от Draenor, само че по-малко на брой, затова пък по-важни за развитието на играта).

И отново като логично продължение на Warlords of Draenor появата на The Broken Isles няма да бъде внезапна - тя ще предшества излизането на Legion и ще започне със събитие, наречено The Broken Shores. Pillars of Creation (Стълбовете на сътворението) са нещото, което ще търсим в The Broken Isles, докато следваме дългата верига от куестове, свързани със специфичното развитие на героя според неговите клас и специализация. Специализацията ще има отношение и към уникален за всеки герой артефакт-оръжие, чиято мощ ще нараства с развитието му.  

Към момента на обявяване на Legion експанжънът няма фиксирана премиерна дата. От Blizzard планират старт на бета тестовете на новото съдържание по-късно през 2015 година.

За да се запишете за бета и научите всички останали детайли около Legion, посетете новата микространица на експанжъна в Battle.netСподели.