World of Warcraft играч достигна 90-то ниво като неутрален (нито Horde, нито Alliance)

Pinterest LinkedIn +

Отдавна е много трудно, ако не и почти невъзможно, да постигнеш в World of Warcraft нещо, което никой преди не е правил.

Така например ако ви е хрумнало, че бихте могли да достигнете тавана от нива в играта (към момента 90), без да избирате страна (без да сте нито Horde, нито Alliance), най-добре се откажете от идеята, тъй като някой си Doubleagent току-що завърши успешно експеримента си да развие Pandaren до 90-то ниво, започнал през есента на 2012 година.

След 4164 часа (или 173,5 дни) игра на 21 юни 2014 година Doubleagent добави последни точки XP, необходими му, за да достигне прага от нива към този момент. Той ще бъде увеличен до 100 след излизането на експанжъна Warlords of Draenor и тогава Doubleagent най-вероятно ще се върне към своя персонаж, за да запише срещу името си и този рекорд.

Как го е постигнал? Заинтригуван от факта, че расата на Pandaren е неутрална до достигане на 10 ниво, той решава да провери дали не би могъл да заобиколи това ограчение, което и прави, като остава само в неутралната зона и след изиграването на възможните куестове генерира XP само чрез дейности като събиране на билки и експлоатация на мини.

По-долу можете да видите финалните минути на мисията на Doubleagent, който откъсва заветната билка в компанията на голямо обкръжение от Pandaren, създадени от феновете му само за да могат да влязат в неутралната зона и видят този безпримерен подвиг с очите си!


Сподели.